Deals

Samenwerken

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Landkaart Index! Wij staan altijd open voor samenwerkingen met bedrijven die enthousiast zijn over (land)kaarten en Nederlands toerisme. De opties zullen wij hieronder voor je toelichten, heb je een idee dat er niet tussenstaat? Geen zorgen! Neem contact met ons op via het formulier onderaan de pagina en we kijken samen naar de opties.

Gast blog

Graag een blog op onze pagina plaatsen om zo een bedrijf of product te promoten? Dat vinden wij super! Wel willen wij de kwaliteit van onze website waarborgen, check dus altijd even of jouw blog onderwerp past op een van onze pagina’s.

Banner reclame

Verkoop jij als bedrijf producten die passen bij onze website? Dan is bannerreclame een mooie optie. Zo krijg jij een visuele plek op onze pagina’s waardoor bezoekers binnen een muisklik bij jou terecht kunnen komen.

Affiliate marketing

Wil je dat wij een blogpost schrijven over een van jouw producten? Dit doen wij met veel plezier. Alleen bij een verkoop ontvangen wij een percentage.

Heb je andere vragen of opmerkingen voor Landkaart Index? Dan zien wij deze ook graag tegemoet komen via onderstaand contactformulier!

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...